הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות קמח
1 כוס סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
½1 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות קנמון
3 ביצים
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק (לעתים אני מחליפה אותם באגוזי מלך)
1 כוס גזר מגורר דק
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים יחד היטב את כל החומרים, למעט האגוזים.
מוסיפים את האגוזים בערבוב ידני.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק
ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.
הצעה להגשה: אפשר להוסיף מעל זיגוג לבן כלשהו (חם או קר),
או פשוט לעטר באבקת סוכר.
מגיש:
מקור: רות יולס
שתף את המתכון
