הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
3 כפות סוכר וניל
330 גרם סוכר
קליפה מגוררת מלימון אחד
קליפה מגוררת מתפוז אחד
280 מ"ל שמן צמחי
380 גרם קמח
2 שקיות אבקת אפיה
¼ כפית מלח
חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך
500 גרם גזר קלוף ומגורר
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית זנגביל מיובש טחון
¼ כפית קינמון
מעט ציפורן טחון
אופן ההכנה
מקציפים ביצים, סוכר וניל, סוכר, קליפת לימון וקליפת תפוז. מוסיפים שמן ומקציפים עד לקבלת תערובת בהירה וחלקה. מערבבים יחד, בנפרד, את הקמח, אבקת האפייה, הגזר, הצימוקים, האגוזים ושאר התבלינים. מקפלים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצים בזהירות ובהדרגה. מעבירים לתבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים 35-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות או עד שקיסם יוצא לח עם מעט פירורים.
מגיש:
מקור: לגעת באוכל
שתף את המתכון
