הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
175 גרם סוכר
115 מ"ל שמן
100 גרם קמח
4 גרם אבקת אפיה
5-6 גרם קינמון
140 גרם גזר מגורד
40 גרם צימוקים
30 גרם אגוזים קצוצים
(את הצימוקים והאגוזים יש לערבב ביחד עם הקמח)
תבנית "אינגליש קייק"
אופן ההכנה
1. מקציפים , במהירות גבוהה, ביצים וסוכר יחד במיקסר עד קבלת קצף תפוח.
2. מורידים את המהירות ויוצקים באיטיות את השמן - לא לערבב יותר מדי שהקצף לא יתפרק!
3. מורידים מהמיקסר, ומוסיפים פנימה את הגזר לתערובת בתנועות קיפול.
4. לאחר מכן מקפלים פנימה את החומרים היבשים
5. יוצקים לתוך תבנית "אינגליש קייק" ואופים בתנור בחום של 170°c במשך כ-50 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
