חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גלידה פירות יער מדהימה קלי קלוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגי גלידה פירות יער וטריפל סק קפואה ומרעננת
עוגת גלידה פירות יער מדהימה קלי קלוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגי גלידה פירות יער וטריפל סק קפואה ומרעננת
הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד
תבנית קפיצית 24 - משומנת קלות (אני מרססת מעט שמן)
ומרופדת בצדדים בפס נייר אפיה (או שקף) כדי שיהיה קל לשחרר להגשה.
לבסיס
200 גרם ביסקוויטים שוקולד פתי בר טחונים
2 כפות סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
100 גרם חמאה מומסת
לשכבת העוגי גלידה
300 גרם פירות יער קפואים או טריים שיהיו מופשרים
גרידה מלימון אחד
1 פחית חלב מרוכז
4 כפות טריפל סאק - או כל ליקר מתקתק אחר
2 שמנת מתוקה (500 מל"ל) + 2 כפות א.סוכר
אופן ההכנה
1.לחמם תנור 170 מעלות
2.לערבב את פירורי העוגיות הטחונים עם סוכר חום ולבן והחמאה המומסת עד לאחידות
3.לרפד את תחתית התבנית בתערובת להדק היטב אפשר בעזרת תחתית של כוס
(תחתית של כוס יין היא הכי נוחה לשימוש).
4.לאפות 10 דקות לצנן לפחות 1/2 שעה ,יוצאת תחתית קראנצ`ית מדהימה בטעמה
הקרמלי ממליצה לשימוש בעוד מתכונים הזקוקים לבסיס טעים.
לשכבת העוגלידה
5.לטחון את חומרי העוגי גלידה ללא השמנת המתוקה עד לקבלת מחית חלקה .
6.בקערת המערבל להקציף שמנת מתוקה במהירות בינונית עד לקצפת רכה .
להוסיף לקערת הקצפת את מחית הפירות לערבב בקלילות עד אחידות.
7.לשפוך את הבלילה הקרמית על בסיס העוגיות ,לנענע קלות עד ליישור .
8.להקפיא לפחות 4 שעות (עדיף להכין יום לפני ולהשאיר לילה במקפיא),שעה לפחות לפני
ההגשה להוריד לריכוך למקרר.
9.לפני ההגשה לשחרר את טבעת התבנית להסיר את פס נייר האפיה ולהגיש את העוגה
כשהיא מעט התרככה .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: BEAUTY האחת https://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=shonlysweets
שתף את המתכון