חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת דבש בתאנים וסנגריה של רולדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת דבש בתאנים וסנגריה brמאת רשת רולדין
עוגת דבש בתאנים וסנגריה של רולדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת דבש בתאנים וסנגריה brמאת רשת רולדין
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית עגולה בקוטר 21 ס"מ משומנת בספריי שמן
חומרים לעוגה:
150 גרם סוכר (¾ כוס)
230 גרם קמח (1+ 2/3 כוסות קמח)
1 כפית שטוחה אבקת קקאו
1 כף סודה לשתייה
150 מ"ל שמן (¾ כוס)
4 כפות דבש
2 ביצים XL
4 כפות ריבת תות
1 כפית שטוחה ציפורן
1 כפית שטוחה קינמון
120 מ"ל מים (½ כוס מים)
חומרים לתאנים בסנגריה:
50 גרם סוכר (¼ כוס)
150 מ"ל יין אדום (¾ כוס)
50 מ"ל מים (3 כפות)
1 כפית גרדת קליפת לימון
1 כפית גרדת קליפת תפוז
60 מ"ל מיץ תפוזים (¼ כוס)
120 מ"ל מיץ לימון (½ כוס)
קורט קינמון
קורט ציפורן
200 גרם תאנים מיובשות קצוות ( ¼1 כוסות)
אופן ההכנה
תאנים בסנגריה:
להכניס את כל המצרכים לסיר עד לרתיחה.
לצנן לטמפרטורת החדר.
להכניס למקרר ללילה שלם ולסנן.
העוגה:
מחממים את התנור ל-165°c.
מערבבים בקערה ריבה, סוכר ודבש ומניחים בצד.
מרתיחים את המים והשמן ומוסיפים את תערובת הדבש והריבה.
טורפים עד קבלת מסה אחידה, מצננים ומעבירים לקערה.
מוסיפים בהדרגה את הביצים, הקמח והתבלינים תוך כדי ערבוב.
יוצקים לתבנית.
מניחים מעל את התאנים בסנגריה ואופים במשך 45-50 דקות.
מצננים כ-30 דקות ומורחים מעל שכבה דקה של דבש.
מצננים כ-15 דקות נוספות ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קפה קונדיטוריה רולדין
שתף את המתכון