חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת דבש ורכז רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה וטעימה לט"ו בשבט, עם השילוב של דבש ורכז רימונים br של האופה האומן ארז קומורובסקי.
עוגת דבש ורכז רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה וטעימה לט"ו בשבט, עם השילוב של דבש ורכז רימונים br של האופה האומן ארז קומורובסקי.
הוראות הכנה
מרכיבים
לשימון התבניות:
מעט חמאה רכה.
לעוגה:
1+1/3 כוסות (270 גרם) סוכר חום מסוג דמררה
¼1 כוסות (300 מ"ל) שמן קנולה
500 גרם דבש פרחי בר
½ כוס רכז רימונים איכותי
3 ביצים (רצוי ביצי חופש)
¾1 כוסות (245 גרם) קמח בהיר, מנופה
1 כף סודה לשתיה
1 כפית קינמון טחון
קורט ציפורן טחון
5 חלבונים
הכלים :
2 תבניות מאורכות 30X10 ס"מ.
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום נמוך (150°c). משמנים 2 תבניות מאורכות במעט חמאה רכה.
2. מערבבים בקערה כוס אחת (200 גרם) מהסוכר עם השמן, הדבש, רכז הרימונים והביצים.
3. מנפים את הקמח עם אבקת סודה לשתייה והתבלינים לקערה נפרדת.
4. שמים את החלבונים בקערת המערבל ומקציפים לקצף רך. מוסיפים את 1/3 כוס הסוכר שנותרה וממשיכים להקציף לקצף נוקשה ויציב. מערבבים שליש מן הקצף עם העיסה בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים את שארית הקצף ומערבבים גם אותו בתנועות קיפול עדינות.
5. יוצקים לתבניות ואופים (150°c) במשך כ-50 דקות. העוגות מוכנות כאשר, קיסם הננעץ במרכזן יוצא יבש.
מגיש: amitsur
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון