הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת חמאה
3/4 כוס סוכר
מעט מלח
5 כפות דבש
6 כפות גבינה שמנה 30%
2 ביצים
1/2 כוס מים
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כוס קמח תופח
2 גזרים בינוניים מרוסקים
1/4 כוס צימוקים
אופן ההכנה
להקציף את החמאה והסוכר עד קבלת קרם אוורירי וחלק.
מוסיפים בהדרגה את הביצים אחת אחת . מוסיפים לסרוגין את הגבינה,אח"כ את החומרים היבשים,את המים,ולבסוף מוסיפים את הגזר המרוסק והצימוקים.
שופכים את הכל לתבנית משומנת ומקומחת.
אופים 10 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות ,אח"כ מנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות וממשיכים באפיה עוד 20-30 דקות.
העוגה מוכנה כאשר קיסם ננעץ ויוצא יבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
