הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
כוס וחצי סוכר
3 כוסות קמח מנופה היטב
2 כוסות יוגורט טבעי
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
כוס דובדבן משומר חמוץ ללא גרעינים
50 גרם דובדבן מסוכר
קורט קינמון
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר לקצף יציב
2 ביצים
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
להקציף את החמאה והסוכר לקבלת קרם [ כ 2 דקות ]
להוסיף ביצה להקציף 2 דקות להוסיף ביצה שניה להקציף שתי דקות להוסיף לקמח את הסודה לשתיה ואבקת אפיה לערבב היטב ולהוסיף לקערת עירבול שליש מהקמח וכוס יוגורט לערבב היטב להוסיף שליש נוסף של הקמח לערבב היטב להוסיף את היוגורט הנותר והקמח הנותר ולערבב היטב עד לבצק רך להוסיף הדובדבנים ולערבב היטב
להעביר לתבנית אפיה ולאפות כ 50 דקות
לצננן לפזר אבקת סוכר ןלהגיש עם כף קצפת
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
