הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוס סוכר (אפשר לערבב בין לבן לחום)
0.5 כוס שמן (קנולה)
1 כוס דלעת מבושלת
1.75 כוס קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
0.5 כפית ציפורן
0.25 כפית מלח
0.3 כוס מים
100 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים למעט אגוזי מלך במעבד מזון ומפעילים
מוסיפים אגוזי מלך ומפעילים שוב בפולסים קצרים.
מכניסים לתבנית מאורכת מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ 45 דקות. לבדוק עם קיסם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
