חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת השוקולד של דודיק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד פשוטה וממכרת. ילדים יחטפו אותה. יכולה להיות עוגה ליום הולדת עם תוספת br קישוט או כיתוב מתאים בקרם לבן.
עוגת השוקולד של דודיק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד פשוטה וממכרת. ילדים יחטפו אותה. יכולה להיות עוגה ליום הולדת עם תוספת br קישוט או כיתוב מתאים בקרם לבן.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1+1/2 כוס סוכר
1 כפית רום או תמצית רום
1 כוס שמן תירס
1 כוס מים
2 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות גדושות אבקת קקאו "עלית"
הצעה לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כף אבקת קקאו
ליום הולדת - לקשט עם סוכריות קטנות צבעוניות לקישוט עוגות.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180 מעלות צלסיוס.
מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר וזולפים לתוך התערובת , תוך הקצפה, את השמן.
לנפות יחד את הקמח, אבקת האפיה והקקאו . מוסיפים למיקסר בהדרגה את תערובת הקמח וכוס המים ותמצית הרום, מערבלים עד קבלת עיסה אחידה.
משמנים ומקמחים תבנית אפיה קפיצית יוצקים את התערובת של העוגה ואופים 50 דקות .
מקררים את העוגה ומכינים את הקישוט (אם רוצים לקשט):
ממסים את חמרי הקרם בסיר קטן על אש בינונית תוך ערבוב והשגחה(לא להרתיח) ויוצקים על העוגה.
ליום הולדת אפשר ליצור כתובת מסוכריות קישוט או סתם לפזר על הקרם.
מגיש: amitsur
מקור: דודיק הלפרין(תוספות שלי)
שתף את המתכון