חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת התפוחים של יעקב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרשם לעוגה הזאת עובר במשפחתי מאחד לשני במשך שנים רבות brאני מעביר את המתכון להכנת עוגה טעימה זו לכלל האוהבים לאפות, ולהנות br br יעקב.
עוגת התפוחים של יעקב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרשם לעוגה הזאת עובר במשפחתי מאחד לשני במשך שנים רבות brאני מעביר את המתכון להכנת עוגה טעימה זו לכלל האוהבים לאפות, ולהנות br br יעקב.
הוראות הכנה
מרכיבים
עוגת התפוחים של יעקב
מצרכים:
3. ביצים ,
1 כוס סוכר ,
1 כוס שמן ,
½ כוס מיץ תפוזים ,
2 כפיות תמצית וניל ,
2 כוסות קמח ,
2 כפיות אבקת אפיה ,
מעט קינמון ,
6-7 תפוחי עץ ירוקים (גרנד),
מעט מיץ לימון על התפוחים לאחר הקילוף שלא ישחירו.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי העץ לנקות את הגרעינים ולחתוך אותם לקוביות, ולשפוך עליהם מעט מיץ לימון ולערבב. לבחוש היטב את המצרכים הרטובים עם סוכר, להוסיף את הקמח עם אבקת האפייה. לשפוך את העיסה לתבנית עד קבלת שכבת תחתית אחידה, לפזר עליה את התפוחים, לפזר על התפוחים מעט סוכר וקינמון ולשפוך את שארית העיסה ולכסות את התפוחים.
לא לנקות את הכלי, לשארית העיסה, שדבוקה לדפנות הכלי, מוסיפים עוד מעט קמח ומשפשפים עד שנוצרים פירורים, ולפזר את הפירורים על העוגה. לאפות בחום בינוני כשעה.
מגיש: יעקב
מקור: עובר במשפחה
שתף את המתכון