חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת וניל במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"העוגה נוצרה מרעיון עוגת השוקולד במיקרו של שרי. brאך כמו תמיד עשיתי בה שינויים והפכתי אותה לשפויה ולעוגת וניל שמכינים br ב- 15 דקות... brלא להאמין, היא יוצאת גבוהה, קלילה, אוורירית וטעימה ביותר." br
עוגת וניל במיקרוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"העוגה נוצרה מרעיון עוגת השוקולד במיקרו של שרי. brאך כמו תמיד עשיתי בה שינויים והפכתי אותה לשפויה ולעוגת וניל שמכינים br ב- 15 דקות... brלא להאמין, היא יוצאת גבוהה, קלילה, אוורירית וטעימה ביותר." br
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1 כוס קמח לבן ( 140 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)
½ חבילת אבקת אינסטנט פודינג וניל ( 40 גרם)
2 כפיות אבקת אפיה ( שקית)
2-3 כפות ליקר כלשהו...דובדבנים סברה וכו..
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס' 1 (120 גרם) לחצו על התמונה להגדלה
50 גרם מרגרינה עם חלב
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
* מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אינסטנט פודינג, ואבקת אפיה.
* מוסיפים ביצים, ליקר, ותמצית וניל ומערבבים.
* מניחים בקערה את המרגרינה והמים הרותחים ומחממים במיקרו כדקה עד שהמרגרינה
נמסה.
* מוציאים את המרגרינה והמים מהמיקרו ומוסיפים לקערה עם שאר המרכיבים ,
* מערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה והומוגנית.
* מעבירים לכלי חסין אש, (אני השתמשתי בתבנית פיירקס גבוהה בקוטר 22 ס"מ ) ומפעילים את המיקרו לכ- 14 דקות בחום גבוה (ניתן להוסיף עוד דקה).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סמדר פרגר הרזיה שפויה
שתף את המתכון