הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלי שמנת מתוקה
½ כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
½ כוס סוכר
1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן/250 גרם
20 ביסקוטים פתי בר שוקולד קצת יותר מחבילה
1 כוס חלב
2 שורות של קוביות שוקולד חלב (לא להפריד לקוביות)
אופן ההכנה
מקצפים במיקסר שמנת מתוקה חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ,במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם מוספים את הגבינה וממשכים להקציף עוד כ 10 שניות
שומרים בצד 3 כפות קרם (למריחה על העוגה לאחר הכנסת הביסקוטים)
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומישרים בעזרת לקקן
טובלים ביסקויט בחלב לזמן קצר ( סופרים עד שלש ומוצאים)
מכנסים את הביסקויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוטים רטובים.
מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד
מקפאים את העוגה למשך הלילה, הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
מגרדים שוקולד בפומפיה מעל העוגה מפשרים במקרר כשעה (חותכים לפרוסה ואז נחשפת דוגמת הזברה) מגשים קר
מגיש:
מקור: גרין גורן
שתף את המתכון
