חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת חול איטלקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת חול איטלקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
2 ביצים מופרדות
1 כוס קמח
1 כוס קמח תירס
1 כוס קמח תפו"א
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כף ליקר תפוזים
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-180°c, משמנים תבנית 26 ומניחים נייר אפיה משומן בתחתית.
2. מנפים את הקמח, קמח התירס, קמח תפו"א, אבקת האפייה והמלח לקערה, מניחים בצד.
3. מקציפים את החמאה עם הסוכר 3 דקות לתערובת בהירה.
4. מוסיפים את החלמונים תוך כדי הקצפה, מוסיפים את תערובת הקמחים במנות ובמהירות
נמוכה, מוסיפים את תמצית הווניל והליקר, התערובת סמיכה.
5. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת.
6. יוצקים את התערובת לתבנית.
7. אופים כ-40 דקות או עד לבדיקה עם קיסם שיוצא יבש.
8. מוציאים ומצננים 5 דקות בתבנית על רשת, משחררים מהתבנית ומוציאים לצינון מלא על
רשת.
9. לאחר צינון מלא מפזרים אבקת סוכר מעל.
מגיש: סיטרין
מקור: אבי פסטו
שתף את המתכון