חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת חלב מרוכז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה יפיפיה , רכה , עדינה ,מהירהההה והכי חשוב טעימה. br
עוגת חלב מרוכז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה יפיפיה , רכה , עדינה ,מהירהההה והכי חשוב טעימה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
5 כפות קמח תופח
200 גרם חמאה/מרגרינה
קופסת חלב מרוכז
תוספת - אגוזים/שוקולד...
אופן ההכנה
1. להמיס 200 גרם חמאה/מרגרינה.
2. פותחים קופסת שימורים של חלב מורכז (200 מ"ל) ומוסיפים לסיר עם המרגרינה/חמאה ומעררבים עד לעיסה חלקה.
3. בקערה בנפרד ,שוברים 5 ביצים.
4. מוסיפים 5 כפות גדושות של קמח תופח,לערבב היטב.
5. להוסיף לאט לאט תוך כדי עירבוב את הבלילה של החמאה/מרגרינה ותרכיז חלב לתוך תערובת הביצים והקמח.
6.להעביר לתבנית אפיה ,להוסיף קצת אגוזי מלך...או שוקולד צ`פס או להשאיר ללא תוספות.
הבלילה דלילה ,לא לדאוג.להעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: מתכון מבסס על עוגת שוקולד של דניאלה מאתר mako רק עם שינוי שלי.....
שתף את המתכון