הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
5 כפות קמח תופח
200 גרם חמאה/מרגרינה
קופסת חלב מרוכז
תוספת - אגוזים/שוקולד...
אופן ההכנה
1. להמיס 200 גרם חמאה/מרגרינה.
2. פותחים קופסת שימורים של חלב מורכז (200 מ"ל) ומוסיפים לסיר עם המרגרינה/חמאה ומעררבים עד לעיסה חלקה.
3. בקערה בנפרד ,שוברים 5 ביצים.
4. מוסיפים 5 כפות גדושות של קמח תופח,לערבב היטב.
5. להוסיף לאט לאט תוך כדי עירבוב את הבלילה של החמאה/מרגרינה ותרכיז חלב לתוך תערובת הביצים והקמח.
6.להעביר לתבנית אפיה ,להוסיף קצת אגוזי מלך...או שוקולד צ`פס או להשאיר ללא תוספות.
הבלילה דלילה ,לא לדאוג.להעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות.
מגיש:
מקור: מתכון מבסס על עוגת שוקולד של דניאלה מאתר mako רק עם שינוי שלי.....
שתף את המתכון
