הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תמרים חתוכים,
1 כפית סודה שתיה,
1 כוס מים רתוחים פושרים,
1 חבילה מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
2 ביצים,
¾1 כוס קמח ,
קורט מלח,
100 גרם אגוזים טחונים גס
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל 180°c .
בוחשים הכל ביחד מוסיפים את עיסת התמרים, מערבבים לתוך הבצק.
אופים בתבנית קפיצית כ- 45 דקות.
אפשר לפזר אבקת סוכר, ולקשט באגוזים ותמרים
מגיש:
מקור: גרדה כהן - קיבוץ אילון
שתף את המתכון
