הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
¾ כוס סילאן/דבש/מייפל(אני הכנתי עם מייפל)
¾ כוס סוכר
½1 כוס יוגורט
½ כוס שמן קנולה
½ כוס טחינה גולמית
½1 כוס קמח תופח
לציפוי:
¼ כוס אגוזי מלח
3 כפות שומשום
3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
1.מערבלים ביצים עם מייפל וסוכר במיקסר כ 5 דקות ,מוסיפים יוגורט ,טחינה ושמן ומערבלים עד לתערובת אחידה.
2. מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק.
3.מערבבים את חומרי הציפוי בקערית.
4. משמנים היטב את התבנית האפייה ומפזרים חומרי הציפוי על בסיס התבנית והדפנות (את הנותר לערבב בבלילה).
5. יוצקים לתבנית מעבירים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ואופים כ- 50 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון
