הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לשכבה 1:
6 חלבונים
6 חלמונים
3 כפות סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
החומרים לשכבה 2:
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה
החומרים לשכבה 3:
3 חלבונים
3 חלמונים
150 גרם שוקולד
מעט חלב
1 כפית נס קפה
אופן ההכנה
שכבה 1:
להקציף את החלבונים והסוכר ולהוסיף את החלמונים והפודינג.
לאפות בתבנית משומנת , ולתת להתקרר.
שכבה 2:
להקציף את הפודינג עם הסוכר והשמנת ולהוסיף מעל לשכבה 1.
שכבה 3:
לבשל את השוקולד עם החלב והנס קפה, ולהוריד מהאש.
להקציף את החלמונים ולהוסיף לתערובת.
להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת.
למרוח מעל לשכבה 2.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
