חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת יום הולדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת יום הולדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
520 גרם קמח
740 גרם סוכר
35 גרם אבקת אפייה
7 בייצים מספר 3
וניל
140 מ"ל חלב (למתכון פרווה ניתן להשתמש בחלב פרווה, או סוייה)
500 מ"ל מים רותחים
86 גרם קקאו כהה
250 סמק שמן
העוגה מתאימה לתבנית אלומיניום -לעוף בתנור (בינונית) או 3 תבניות "אינגליש"
אופן ההכנה
להקציף סוכר+בייצים
לאחר קבלת הנפח, להוסיף את השמן
לנפות יחד את החמרים היבשים, להוסיף ידנית.
ואחר מכן, את הנוזלים
לערבב ולצקת לתבנית.
אופים את העוגה בשני שלבים: 10 דקות ראשונות בטמפרטורה של 160°c .
לבדוק שהעוגה מתייצבת ונוצר ציפוי. ולאחר מכן להעלות ל- 180°c לאפייה של כ 35 דקות יש לבדוק עם סכין .חשוב לא לייבש.
מגיש: LOLAGOL24
מקור:
שתף את המתכון