הוראות הכנה
מרכיבים
520 גרם קמח
740 גרם סוכר
35 גרם אבקת אפייה
7 בייצים מספר 3
וניל
140 מ"ל חלב (למתכון פרווה ניתן להשתמש בחלב פרווה, או סוייה)
500 מ"ל מים רותחים
86 גרם קקאו כהה
250 סמק שמן
העוגה מתאימה לתבנית אלומיניום -לעוף בתנור (בינונית) או 3 תבניות "אינגליש"
אופן ההכנה
להקציף סוכר+בייצים
לאחר קבלת הנפח, להוסיף את השמן
לנפות יחד את החמרים היבשים, להוסיף ידנית.
ואחר מכן, את הנוזלים
לערבב ולצקת לתבנית.
אופים את העוגה בשני שלבים: 10 דקות ראשונות בטמפרטורה של 160°c .
לבדוק שהעוגה מתייצבת ונוצר ציפוי. ולאחר מכן להעלות ל- 180°c לאפייה של כ 35 דקות יש לבדוק עם סכין .חשוב לא לייבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
