חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת לימון, שקדים וריקוטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת לימון, שקדים וריקוטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שקדים מולבנים
70 גרם קמח
3 לימונים סחוטים
3 קליפות לימון מגורדות
225 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
200 גרם סוכר
6 ביצים מופרדות
300 גרם גבינת ריקוטה (אורדה) טרייה ביותר
אופן ההכנה
1. מרסקים את השקדים ריסוק גס במעבד מזון.
2. שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת המיקסר ומקציפים כמה דקות לתערובת בהירה. מוסיפים את החלמונים אחד-אחד ואחר-כך את השקדים, המיץ וקליפת הלימון.
3. מועכים ומרסקים היטב את הגבינה במזלג ומוסיפים אותה לקערת המיקסר תוך עבודת המכשיר.
4. מקציפים את החלמונים לקצף רך ומוסיפים לתערובת העוגה.
5. משמנים בחמאה תבנית בקוטה 26 ויוצקים לתוכה את התערובת.
6. אופים בחום של 160°c במשך 35-40 דקות. בודקים באמצעות קיסם שיצא יבש, מקררים כשעה ואוכלים.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון