חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת לימון תפוז ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת לימון תפוז ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 קליפת לימון מגוררת ללא החלק הלבן
1 קליפת תפוז מגוררת ללא החלק הלבן
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן
300 גרם אבקת שקדים
אופן ההכנה
1. בקערת מערבל מכניסים את הביצים וכוס הסוכר ומערבבים כ 5 דקות עד לקבלת קצף יציב
2. להוסיף לקערה את קליפת הלימון והתפוז המגוררת ולערבב .
3. להוסיף את מיץ הלימון והשמן ולערבב
4. להוסיף את 300 גרם השקדים ולקפל היטב
5. להעביר את כל הבלילה לתבנית עגולה משומנת היטב
6. להכניס את התבנית לתנור מחומם של 180 מעלות למשך 50 דקות יש לבדוק עם קיסם
שהעוגה מוכנה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון