הוראות הכנה
מרכיבים
אינסטנט פודינג שוקולד
אינסטנט פודינג וניל
6 כפות סוכר
2 כפות קמח תופח
6 ביצים
2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם 6 כפות סוכר.
לערבב בנפרד חלמונים 2 כפות קמח ולהוסיף לתערובת הקצף, ובהדרגה להוסיף אינסטנט פודינג שוקולד.
להכניס את התערובת לתבנית אפייה עגולה (26) ולאפות בחום בינוני.
לשים לב! משך האפייה קצר תלוי בתנור.
לאחר שהעוגה מתקררת, מכינים את הציפוי,
מקציפים שמנת מתוקה עם כוס חלב, 2 כפות אינסטנט וניל (או יותר, לפי הטעם)
כף או שניים סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מורחים את העוגה ומיישרים היטב.
עד שלב זה ניתן להכין יום מראש.
כדי להכין את השלב השלישי העוגה צריכה להיות במקרר כ6 שעות או במקפיא כשעה
עד שהקצפת מתייצבת היטב.
ממיסים 1 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה עד שהשוקולד נמס לגמרי, מכבים ומקררים מעט, שופכים על הקצפת, מפזרים על ידי הטיית התבנית מצד לצד בצורה שווה ומקררים. ניתן לגרר מעל שוקולד לבן או אגוזים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
