הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3 ביצים
2 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן קנולה
1/2 1 כוסות קמח תופח
לפיזור על העוגה לפני האפיה:
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
שוקולד צ'יפס
1 כף סוכר לבן
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
לבחוש יחד את כל חומרי הבצק, לחלק בין 2 תבניות אינגליש קייק משומנות
לערבב יחד סוכר וקינמון לפזר על העוגות, מעל עוגה אחת לפזר אגוזי מלך קצוצים גס, ומעל
העוגה השניה לפזר שוקולד צ'יפס.
לאפות כ-45 דקות בחום בינוני 180 מעלות . על העוגה עם האגוזים לצקת סירופ מייפל כשהעוגה
חמה. מעל העוגה השניה לצקת סירופ שוקולד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
