הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
¼1 כוסות סוכר
175 גר' קמח תופח
3 סוכר וניל
½ כוס מייפל
אופציות לשידרוג:
פקאנים,
3 כפות ריבת חלב,
חמוציות,
פירות יער,
בננות מקורמלות,
נקטרינות(אפרשזיף),וכל פרי או שילוב העולה על דעתכם וטעמכם האישי
אופן ההכנה
הדליקו תנור לחום של 160°C .
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר, עד לקבלת קצף גבוה ויציב,
(אני מקציפה 5 עד 7 דק')
הוסיפו את סוכר הוניל והשמנת החמוצה והמשיכו בהקצפה במהירות בינונית.
הוסיפו את הקמח (אני מנפה) והמשיכו להקציף עד לקבלת תערובת חלקה!
שמנו את התבניות וצקו לתוכה את הבלילה.
אם החלטתם להוסיף את האופציות המשפרות זה הזמן.
הכניסו לתנור שחומם מראש ואפו בסביביות 40 דק'.
כשהעוגה מוכנה הוציאו אותה מהתנור ובעודה חמה חוררו אותה בעדינות בעזרת קייסם ושפכו עליה את סירופ המייפל,ניתן לשלב גם עם ריבת חלב ופקאנים למעלה.
אני ממליצה להכניס שוב לתנור על חום נמוך למשך 5 דקות בלבד!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
