חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מילקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מילקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
1 אינסטנט פודינג שוקולד
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן
לקרם:
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 כף סוכר
* להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם יציב
לשוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
5 כפות חלב
2 כפות חמאה
* כל החומרים יחד ,להמיס במיקרוגל או לבשל על אש
כלים: תבנית פיירקס מלבנית בינונית/חד פעמית
אופן ההכנה
העוגה:
* בקערה,להקציף את החלבונים(החלק הלבן) עם הסוכר
* בקערה נפרדת לערבב את החלמונים(החלק הצהוב)עם השמן
* לאחד את 2 התערובות יחד ולערבב,להוסיף את פודינג השוקולד
ולערבב טוב .
* לשפוך את כל התערובת לתבנית משומנת מראש
להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
* לאפות בין 15-20 דקות לערך
* מוציאים מהתנור ומצננים
למרוח את הקרם ומעל את השוקולד ולשלוח למקרר ל-4 שעות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון