הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
1 אינסטנט פודינג שוקולד
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1 כף שמן
לקרם:
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 כף סוכר
* להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם יציב
לשוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
5 כפות חלב
2 כפות חמאה
* כל החומרים יחד ,להמיס במיקרוגל או לבשל על אש
כלים: תבנית פיירקס מלבנית בינונית/חד פעמית
אופן ההכנה
העוגה:
* בקערה,להקציף את החלבונים(החלק הלבן) עם הסוכר
* בקערה נפרדת לערבב את החלמונים(החלק הצהוב)עם השמן
* לאחד את 2 התערובות יחד ולערבב,להוסיף את פודינג השוקולד
ולערבב טוב .
* לשפוך את כל התערובת לתבנית משומנת מראש
להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
* לאפות בין 15-20 דקות לערך
* מוציאים מהתנור ומצננים
למרוח את הקרם ומעל את השוקולד ולשלוח למקרר ל-4 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
