הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח
חצי כוס קמח רגיל
150 גרם חמאה מרוככת
למילוי :
תפוח עץ ירוק קלוף ופרוס דק מושרה בכף מיץ לימון
10 מישמשים מקופסת שימורים [ בחצאים ]
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים [ בקרמל ] גרוסים גס
4 כפיות סוכר חום .
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-150 מעלות צלסיוס [ חום בינוני נמוך ] .
מערבבים יחד את חומרי הבצק , עד קבלת בצק רך , מוסיפים כ-60 גרם אגוזי פקאן ומערבבים היטב .
מעבירים את הבצק למקרר לחצי שעה .
משמנים תבנית 26 ס"מ עגולה , מסדרים את הבצק ,ומעליו מסדרים את התפוח והמישמש ,
מפזרים מעל את שארית אגוזי הפקאן ואת הסוכר החום .
אופים במשך שעה .
מצננים ומגישים .
בתאבון!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
