הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית נס קפה
5 ביצים מופרדות
1 וחצי כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
שוקולד מגורד לקישוט
אופן ההכנה
בסיס העוגה:
5 חלבוני ביצים (לשמור את החלמונים לשוקולד-בהמשך)
1 וחצי כוס סוכר
* להקציף עד לקבלת קציפה קשה,להוסיף 2 כוסות קוקוס
לערבב היטב
* לשמן תבנית עגולה ולסדר בצורה אחידה , לאפות ב 150 מעלות כ 30-40 דקות
או ליתר ביטחון , עד שמזהיב
* מוציאים ומצננים היטב
לשוקולד:
להרתיח יחד
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
* מורידים מהאש ,מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב
* מעבירים דרך מסננת שלא יווצרו גושים ושופכים הכל על בסיס העוגה
* מחכים כחצי שעה לערך
לקרם:
1 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית נס קפה
* מקציפים הכל יחד עד לקבלת קרם,
לשפוך על העוגה ולקשט עם שוקולד מגורד מעל
* לשלוח למקרר לשעתיים לפחות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
