חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מרנג ושוקולד ללא קמח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מרנג ושוקולד ללא קמח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית נס קפה
5 ביצים מופרדות
1 וחצי כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
שוקולד מגורד לקישוט
אופן ההכנה
בסיס העוגה:
5 חלבוני ביצים (לשמור את החלמונים לשוקולד-בהמשך)
1 וחצי כוס סוכר
* להקציף עד לקבלת קציפה קשה,להוסיף 2 כוסות קוקוס
לערבב היטב
* לשמן תבנית עגולה ולסדר בצורה אחידה , לאפות ב 150 מעלות כ 30-40 דקות
או ליתר ביטחון , עד שמזהיב
* מוציאים ומצננים היטב
לשוקולד:
להרתיח יחד
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
* מורידים מהאש ,מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב
* מעבירים דרך מסננת שלא יווצרו גושים ושופכים הכל על בסיס העוגה
* מחכים כחצי שעה לערך
לקרם:
1 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית נס קפה
* מקציפים הכל יחד עד לקבלת קרם,
לשפוך על העוגה ולקשט עם שוקולד מגורד מעל
* לשלוח למקרר לשעתיים לפחות
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון