חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מרנג מוס שוקולד מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס רכה ונימוחה, טעימה להפליא
עוגת מרנג מוס שוקולד מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס רכה ונימוחה, טעימה להפליא
הוראות הכנה
מרכיבים
למרנג:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
תמצית וניל או שקית סוכר וניל
למוס שוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד חלב
5 חלמונים
כף חמאה
1/2 כוס חלב
3 כפות אינסטנט פודינג או קורנפלור
תבנית עגולה מס 26
אופן ההכנה
אופן הכנת המרנג: מקציפים היטב את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד שמזהיב
מוציאים מהתנור ומצננים (הקצף נופל מעט אל דאגה)
אופן הכנת המוס שוקולד: בסיר כפול ממיסים את השוקולד עם המרגרינה, מצננים
ובוחשים לתוכה את חלמוני הביצים, שומרים בצד.
מקציפים במהירות גבוהה את השמנת, מוסיפים בהדרגה - 1/2 כוס חלב, אינסטנט פודינג
ואז מזרזפים באיטיות את תערובת השוקולד.
את המוס שוקולד יוצקים מעל שכבת המרנג שבתבנית ושולחים למקרר ללילה.
טיפ: אפשר להשאיר כ-2 כפות מתערובת השוקולד לפני שמוסיפים לשמנת כדי לקשט
את המוס המוכן.
בתאבון
מגיש: MIRSO
מקור: חברה + שינויים שלי
שתף את המתכון