הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
חצי כוס דבש
2 כפות חלב מרוכז [ מקופסא ]
3 כוסות קמח מלא מנופה היטב
2 כפיות אבקת אפיה
שליש כוס שמן
1 כוס רכז פריגת קפוא תפוחים
חצי כוס רסק תפוחי עץ
10 נקטרינות חתוכות לקוביות
חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הביצים, רכז התפוחים, הדבש ואת החלב המרוכז .
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים היטב .
מוסיפים את השמן ורסק התפוחים ובוחשים עד קבלת מירקם אחיד .
מחממים תנור ל- 180°c.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה .
מוסיפים את הנקטרינות והאגוזים. מקפלים קלות לתוך הבלילה ואופים כ 40 דקות .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: יניב - משופר
שתף את המתכון
