חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סברינה/ אידה שלום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מרדימה ביופיה קלה יחסית להכנה וטעימה מאוד
עוגת סברינה/ אידה שלום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מרדימה ביופיה קלה יחסית להכנה וטעימה מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס העוגה :
8 ביצים
8 כפות סוכר
8 כפות פירורי לחם
סירופ :
חצי בקבוקון רום
3 כפות סוכר
3 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס מים
קצפת :
2 קצפות צימחיות
3 סוכר וניל
2 כפות אינסטנג פודינג
אופן ההכנה
הבסיס:
להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים עם כף בתנועות עדינות לתוך החלבונים
אח"כ להוסיף את פירורי הלחם עם כף בתנועות עטיפה עדינות
לאפות בחום בינוני עד שבבדיקה הקיסם יוצא יבש ( בערך חצי שעה )
הסירופ :
לבשל בסיר עד שהסוכר נמס והחומרים התערבבו
הקצפת : להקציף היטב עם כל החומרים
אחרי שהעוגה יצאה מהתנור יש לשפוך בנדיבות את הסירופ על כל העוגה ( העוגה רטובה )
כשהעוגה התקררה יש לקשט עם מזלף כוכבים צפופים וקטנים
בתאבון
מגיש: אידה
מקור:
שתף את המתכון