חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סברינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמו עוגות סברינה האישיות והמוכרות אך בצורה של עוגה בתבנית גדולה brעם טעם דומיננטי של רום.
עוגת סברינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמו עוגות סברינה האישיות והמוכרות אך בצורה של עוגה בתבנית גדולה brעם טעם דומיננטי של רום.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
5 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
4 כפות סולת
4 כפות קמח
2 כפות שמן
לרוטב:
¾ כוס סוכר
½1 כוסות מים
בקבוקון שלם של תמצית רום
לקרם:
צנצנת ריבת פירות יער
2 שמנת מתוקה + 3 כפות סוכר
תבנית אפיה מרובעת בגודל 20X30 ס"מ
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
מרתיחים את כל חומרי הרוטב יחד בסיר קטן ומניחים להתקרר.
מכינים את הבסיס: מקציפים את החלבונים, מוסיפים את הסוכר לקצף נוקשה, מוסיפים חלמונים, סולת, קמח ושמן. מעבירים לתבנית אפיה משומנת ואופים כ-3/4 שעה (180°c).
מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים עליה את הרוטב שהוכן מראש עד לספיגה מלאה (הבסיס יוצא אדום). מורחים מעל את הריבה. מקציפים את השמנת מתוקה + הסוכר ומורחים מעל הריבה.
מקררים מס' שעות לפני האכילה.
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון