חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סולו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספר מתכונים של סלבה brמיקום: דרום brתחומ עיסוק: טכנאי ציוד מפעל מזון brתחום הכנת אוכל ומאפים נכנס לחיי באופן פתאומי לפני זמן קצר ומעניין יותר ויותר, br במיוחד : עוגות וקינוחים.
עוגת סולו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספר מתכונים של סלבה brמיקום: דרום brתחומ עיסוק: טכנאי ציוד מפעל מזון brתחום הכנת אוכל ומאפים נכנס לחיי באופן פתאומי לפני זמן קצר ומעניין יותר ויותר, br במיוחד : עוגות וקינוחים.
הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס:
6 ביצים
1 פודינג אינסטנט שוקולד
6 כפות סוכר
קרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
צפוי:
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר
50 ג"ר חמאה
4 כפות חלב
אופן ההכנה
מפרידים ביצים:מקצפים חלבונים עם הסוכר, חלמונים, מערבבים עם פודינג השוקולד מחברים שתי הבלילות . אופים בתנור 180 מעל"צ 20-30 דקות- להשגיח בזמן האפיה. תבנית אפיה חד פעמית ,בינונית
קרם:
שמנת מתוקה,פודינג וניל וחלב -ערבוב עד שהקצף אחיד ויציב
צפוי:
בסיר בינוני מוסיפים קקאו, סוכר, חמאה וחלב, מחממים תוך עירבוב עד לקבלת מרקם אחיד ומקררים.
על הבסיס מורחים את הקרם ולאחר מכן יוצקים את הצפוי בעדינות.
להגשה אפשר לקשט בקווי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון