הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס:
6 ביצים
1 פודינג אינסטנט שוקולד
6 כפות סוכר
קרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
צפוי:
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר
50 ג"ר חמאה
4 כפות חלב
אופן ההכנה
מפרידים ביצים:מקצפים חלבונים עם הסוכר, חלמונים, מערבבים עם פודינג השוקולד מחברים שתי הבלילות . אופים בתנור 180 מעל"צ 20-30 דקות- להשגיח בזמן האפיה. תבנית אפיה חד פעמית ,בינונית
קרם:
שמנת מתוקה,פודינג וניל וחלב -ערבוב עד שהקצף אחיד ויציב
צפוי:
בסיר בינוני מוסיפים קקאו, סוכר, חמאה וחלב, מחממים תוך עירבוב עד לקבלת מרקם אחיד ומקררים.
על הבסיס מורחים את הקרם ולאחר מכן יוצקים את הצפוי בעדינות.
להגשה אפשר לקשט בקווי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
