הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס אגוזים קצוצים
-
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
5 חלמונים
-
5 חלבונים
כוס סוכר
אופן ההכנה
לערבב את החומרים היבשים בקערה גדולה (קמח, סולת, קוקוס, אגוזים).
להוסיף לקערה את הנוזלים. (שמן, מיץ תפוזים, חלמונים). לערבב יחד.
להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר, ולהוסיף לתערובת.
לצקת לתבנית מלבנית משומנת, לאפות כשעה.
-
לסירופ: בזמן אפיית העוגה, להרתיח כוס סוכר + 2 כוסות מים + כפית מיץ לימון.
כשהעוגה אפוייה ופושרת מעט, לצקת עליה בזהירות בעזרת כף את הסירופ הפושר.
לשמור העוגה במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
