הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
חצי כוס סוכר
1 וניל
1אפייה
1 כוס קוקוס
חצי כוס קמח רגיל
חצי כוס סולת
כמעט כוס שמן
1 שמנת חמוצה או כוס חלב(או מיץ תפוזים)
3-4 טיפות לימון
סירופ: כוס סוכר. כוס מים מעט לימון ו-2 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה
להכין את הסירופ להרתיח בפינגן על אש קטנה במשך 10 דקות ולצנן (צריך להיות נוזלי )
את כל חומרי העוגה לערבב ביחד לתערובת אחידה ולשפוך לתבנית משומנת
לתנור בחם בנוני עד שצבעה חום דבש להוציא ולצנן.
לחתוך למעויינים או ריבועים ולשפוך את הסירופ מעל .
לעטוף בנייר כסף ולמקרר.
נ.ב ניתן להוסיף צימוקים לתערובת עם כף קמח מעורבב
או אגוזים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
