חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת סולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
3/4 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
לסירופ:
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות מים
3-4 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר , וסוכר וניל לקצף יציב
להוסיף לקצף חלמונים, שמן, אבקת אפיה, קמח וסולת.
להעביר לתבנית משומנת , ולאפות בחום בינוני כ-45 דקות
להכנת הסירופ: מבשלים ביחד סוכר ומים עד לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד
שמסמיך.
כשהעוגה חמה לחתוך למעוינים, לשפוך על העוגה את הסירופ. להגיש לאחר שהעוגה
התקררה
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון