חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פאי "אייריש קרים" ואגוזי מקדמיה, מעולה!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פאי "אייריש קרים" ואגוזי מקדמיה, מעולה!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
הבצק :ל 2 עוגות
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
600 גרם קמח מנופה
2 ביצים
למילוי:
5 ביצים
¼1 כוס סוכר
½ כפית מלח
100 גרם חמאה
1 כוס סירופ תירס או לחילופין חצי כוס סילאן
½ כוס ליקר" אייריש קרים"
½1 כוס שוקולד ציפס מריר
2 כוסות אגוזי מקדמיה שלמים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 150°c.
הבצק :
ללוש את כל חומרי הבצק לקבלת בצק רך ואחיד .[ כמות הבצק ל2 עוגות ]
לשטח את הבצק בתבנית משומנת [ חצי כמות ] ולהניח במקרר ל10 דקות .
למילוי:
מקציפים את הביצים הסוכר החמאה והמלח .
בוחשים פנימה את הסירופ וה"אייריש קרים" מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים היטב .
יוצקים על הבצק ואופים בתנור ( 150°c) במשך כ 70 עד 90 דקות עד השחמה
עדינה .
מגישים עם כף קרם פרש או קצפת אחרת .
בתיאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון