הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם פיסטוק מקולף וגרוס גס
50 גרם אגוזי לוז גרוסים גס
100 גרם צימוקים
3 ביצים
קילו קמח מנופה היטב
שקית אבקת אפיה
חבילה חמאה
כוס וחצי סוכר
חצי כוס חלב
3 כפיות קינמון
אופן ההכנה
להקציף 3 חלבונים עם כוס הסוכר
להקציף לחוד את החלבונים עם חצי כוס סוכר
לערבב יחד את הקמח הקינמון הצימוקים הפיסטוק והאגוזים והחמאה להוסיף את החלבונים והחלב
ולערבב היטב להוסיף את הקצף ולערבב
להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ50 דקות על חום בינוני כ 180 מעלות
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
