חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירורים מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פירורים בטעם נפלא,יפה ומתאימה לכל אירוע, קלה להכנה ואצלי בבית היא נטרפת.
עוגת פירורים מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פירורים בטעם נפלא,יפה ומתאימה לכל אירוע, קלה להכנה ואצלי בבית היא נטרפת.
הוראות הכנה
מרכיבים
3-כוסות קמח לבן מנופה
1-אבקת אפיה
1-מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
½-כוס סוכר
קמצוץ-מלח
2 ביצים ו-1 חלמון
קליפה מגורדת מלימון
1-כף מיץ לימון סחוט
מלית:
500-גרם גבינה 5%
2-מיכלים שמנת מתוקה
6-כפיות גדושות אבקת סוכר
4-כפיות פודינג וניל
אופן ההכנה
לטרוף את המרגרינה עם הסוכר והמלח ,בקערת המערבל, כדקה.
להוסיף בהדרגה ביצים, קליפה ומיץ לימון, אבקת אפיה והקמח.
ללוש עד שמתקבל בצק חלק ולא דביק. להניח 10 דקות.
לקמח משטח עבודה ולחלק את הבצק לשני חלקים לא שווים, ¼,ו-¾.
לרדד את החלק הגדול לעובי של 1ס"מ בצורת עיגול ולהעביר בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנור מחומם ל 180°c כ-12 דקות, עד שיקבל צבע זהוב. לצנן ולהעביר לכלי הגשה.
לרדד גם את החלק הקטן לעובי של 1ס"מ וגם לאפות 12 דקות, לצנן ולפורר לפירורים עדינים.
להקציף שמנת מתוקה בתוספת פודינג במהירות גבוה 2 דקות.
לערבב היטב גבינה עם אבקת סוכר ולהוסיף בתנועות קיפול לשמנת המוקצפת.
למרוח את המילוי מעל הבצק ולכסות בפירורים.
לכסות בנייר כסף ולצנן במקרר 4 שעות לפני ההגשה.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אישי
שתף את המתכון