חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבנית 24 או .26 brאפשרויות הפרי- brפרות יער 2 חבילות קפואים br6 נקטרינות br6 תפוחים br8 אגסים br16 שזיפים או מישמישים
עוגת פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבנית 24 או .26 brאפשרויות הפרי- brפרות יער 2 חבילות קפואים br6 נקטרינות br6 תפוחים br8 אגסים br16 שזיפים או מישמישים
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
1.25 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
200 גר חמאה רכה מאד
0.5 כוס מיץ תפוזים או לימון
קליפה מגורדת
300 גר קמח תופח
2 חבילות פרות יער קפואים
0.5 כוס סוכר
.5 כוס מים .5 כוס אגוזים או שקדים קצוצים
אופן ההכנה
לעוגה-
מערבלים ביצים ,סוכר ,וניל-5 דקות.מוסיפים חמאה עד לקרם אחיד.מוסיפים מיץ וקליפת תפוז ובסוף קמח.על התבנית למרוח חמאה ולפזר סוכר.
לצקת בצק על התבנית ולשפוך .5 כוס סירופ פרות.
בעזרת מזלג או סכין הפוכים!!! - עם הצד של היד!!! לעשות סיבוב מעגלי בבצק כך שהסירופ נכנס לבצק כמו עורקים.
הפרות-
0.5 כוס סוכר+0.5כוס מים במחבת רחבה לבשל 5 דקות להוסיף פרות יער ולבשל 3 דקות נוספות.להוציא את הפרות ולהמשיך לבשל עד שמסמיך-מתקבל הסירופ.
נחזור לעוגה- אחרי שזמנו סירופ לשים את הפרות על העוגה ועליה לפזר את הפרורים בשכבה אחידה.
הפרורים- 100גר חמאה קרה חתוכה לקוביות 1.25 כוס קמח 0.5 כוס סוכר 0.5 כוס אגוזים טחונים. לערבל במעבד מזון את החומרים למעט האגוזים חזק ומהיר.להוסיף אגוזים.
לפזר על העוגה בשכבה אחידה.
לאפות ב 180 מעלות כ 50 דקות.
לפירות אחרים-
50-60 גר חמאה במחבת + 0.5 כוס סוכר+0.25 כוס מיץ לימון + כף ג'ינג'ר לבשל.
מגיש: terishav
מקור: אהרוני
שתף את המתכון