חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות וג'לי שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של בצק פריך,שמנת,פירות וג'לי מעל. brתנסו ותהנו.
עוגת פירות וג'לי שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של בצק פריך,שמנת,פירות וג'לי מעל. brתנסו ותהנו.
הוראות הכנה
מרכיבים
3-חלמונים
1/2-כוס סוכר
200-גרם חמאה{אפשר מרגרינה}קרה וחתוכה לקוביות
2-כפות מיץ לימון סחוט טרי
250-גרם קמח תופח
לסירופ..1/2-כוס מים רותחים ו-1/2-כוס סוכר
לקרם..1-שמנת מתוקה,4-כפיות אבקת סוכר,4-כפיות פודינג וניל
לציפוי..1/2-ק"ג תות שדה שטוף ופרוס/אננס/משמש/אפרסק מקופסת שימורים
ג'לי בזק בטעם הפרי שבחרתם.
אופן ההכנה
בקערת המערבל לטרוף את החמאה והסוכר כ2 דקות, להוסיף את החלמונים,מיץ לימון ולהמשיך לערבב{להוריד מהירות של המערבל לדרגה בינונית}..להוסיף בהדרגה את הקמח ולהמשיך לערבב עד שהבצק אחיד{2 דקות בערך},לעטוף בניילון ולשמור במקרר כשעה.
לחמם תנור אפיה ל-170 מעלות,לשטח את הבצק על תבנית אפיה עגולה מס'26 ולאפות 20-25 דקות עד שמזהיב..לצנן.
להוסיף סוכר ל1/2 כוס מים רותחים ולערבב טוב..להרטיב בסירוף את העוגה.
להקציף את שמנת המתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל עד שמתקבל קרם יציב{כ 2 דקות}
למרוח את הקרם על העוגה הרטובה ולסדר פרי שבחרתם.
להכין ג'לי לפי הוראות היצרן לצנן כדקה ולשפוך מעל הפרי שעל העוגה.
לצנן במקרר כ4 שעות.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון