חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להצטייד בשתי תבניות בגודל 25X10, ונייר אפיה
עוגת פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להצטייד בשתי תבניות בגודל 25X10, ונייר אפיה
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם אגוזי מלך
150 גרם שקדים
150 גרם משמשים יבשים
100 גרם צימוקים בהירים
100 גרם דובדבנים מסוכרים
12 כפות סוכר
14 כפות קמח אוסם
3 ביצים
3 כפות ברנדי
אופן ההכנה
1. קולים את האגוזים והשקדים ומצננים.
2. שוטפים את המישמשים והצימוקים ומיבשים. חותכים המשמשים לרצועות קטנות, חוצים
את הדובדבנים.
3. משמנים נייר אפיה במעט מרגרינה.
4. שמים בקערב את האגוזים, השקדים, מוסיפים את הפירות היבשים, סוכר, קמח ומערבבים.
מוסיפים את הביצים והברנדי ומערבבים לעיסה סמיכה ובלתי אחידה.
5. מחממים תנור ל160 מעלות.
6. מרפדים התבניות בנייר האפיה ויוצקים מחצית מכמות העיסקה לכל תבנית.
משטחים במרית ואופים עד להזהבה (לנעוץ קיסם כדי לוודא שהעוגה מוכנה).
7. בתום האפיה, הופכים את התבניות על מגש ומסירים את נייר האפייה כשהעוגות חמות.
לצנן היטב למשך 12 שעות לפחות.
8. לפרוס את העוגה לפרוסות דקיקות 1/2 - 3/4 ס"מ
העוגה נשמרת במקרר עטופה ברדיד אלומיניופ למשך 6-8 שבועות.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון