חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות יבשים- מבושמת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה לחה,טעימה מאוד- נשמרת מצויין בחוץ למשך כמה ימים
עוגת פירות יבשים- מבושמת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה לחה,טעימה מאוד- נשמרת מצויין בחוץ למשך כמה ימים
הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל (משובח)
2 ביצים
1 חלמון
1 כף ברנדי
3/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
1 כוס צימוקים כהים
1/3 כוס קליפות הדרים מסוכרות- קצוצות
1/4 כוס דובדבנים מסוכרים-חצויים
1/4 כוס תמרים יבשים- קצוצים
1/4 1 כסות אגוזי מלך או אגוזי פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה
מקציפים חמאה רכה עם סוכר, מלח, וניל עד לקבלת תערובת בהירה.
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והחלמון בעזרת מטרפה.
במהירות נמוכה יוצקים את הביצים לתערובת החמאה בהדרגה מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
מנפים את הקמח יחד עם א.אפייה מוסיפים לתערובת החמאה והביצים עד שהתערובת מתאחדת.
מקפלים פנימה את הפירות יבשים ואת האגוזים.
יוצקים לתבנית מאורכת משומנת אופים כ-50 דקות
בעוד העוגה חמה, מברישים אותה במעט ברנדי.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון