הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' צימוקים
100 גר' אגוזי פקאן קצוצים גס
100 גר' אגוזי לוז קצוצים גס
100 גר' תמרים קצוצים
100 גר' דובדבנים מסוכרים, חתוכים לחצאים
2 ביצים
5 כפות קמח תופח
5 כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות מיץ לימון
שמן לשימון התבנית
1 כפית פירורי לחם
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל החומרים (למעט השמן ופירורי הלחם)
2. משמנים תבנית מוארכת ומפזרים את פירורי הלחם על קרקיעתה כדי למנוע הידבקות העוגה.
3. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
4. מצננים ושומרים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
