חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות מהירה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה בסיסית שתמיד תצליח. brלמרות שהיא מכילה מרכיבים פשוטים היא טעימה ותוספת פירות העונה משדרגים אותה.
עוגת פירות מהירה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה בסיסית שתמיד תצליח. brלמרות שהיא מכילה מרכיבים פשוטים היא טעימה ותוספת פירות העונה משדרגים אותה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר לבן
1 חבילה מרגרינה לאפיה (בלי מלח)
פירות העונה : אפרסקים, משמשים, אגסים או כל פרי מתוק אחר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 180 מעלות (מצב טורבו)
בקערת המערבל להכין עיסה מן המרגרינה והסוכר , להוסיף ביצים (לפתוח אחת אחת בכלי נפרד ולהוסיף לקערת המערבל). לערבל למרקם אחיד ולהוסיף בהדרגה את הקמח. כאשר העיסה אחידה - להעביר לתבנית פירקס מלבנית משומנת ומקומחת.
להניח פירות העונה חצויים מסודרים על הבצק ברווחים שווים (כ- 3 בשורה)
, אפשר להשתמש גם בחצאי משמשים או אפרסקים משמורים ללא הסירופ. ולאפות עד קבלת גוון שחום למעלה ולבדוק עם קיסם במרכז העוגה (צריך לצאת יבש)
מגיש: amitsur
מקור: שולה ל.
שתף את המתכון