הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
½1 כוס סוכר
¾ כוס שמן
250 גרם גבינה לבנה 5% (עדיפות לגבינת "סקי" של שטראוס)
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
סירופ מעל העוגה: סירופ מייפל או סירופ כרמל
אופן ההכנה
1. להקציף את הביצים והסוכר.
2. להוסיף את שאר המרכיבים לפי הסדר שלעיל
(ניתן לגוון ולהוסיף שוקולד צ'יפס/אגוזי מלך וכדומה)
3. להכניס לתנור שחומם מראש ל 175°c, למשך 30 דקות
4. לחורר את העוגה, בעזרת קיסם, מיד לאחר הוצאתה מהתנור וליצוק עליה כמות נדיבה של סירופ.
*** המתכון מתאים לשתי תבניות "אינגליש קייק"
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
