חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
100 גר' פרג טחון
1- שמנת חמוצה
אחת וחצי כוסות סוכר
3- שקיות סוכר ונילין
1-שקית אבקת אפייה
200 גר' מרגרינה לאפייה
2 כוסות קמח
אגוזי מלך
4 ביצים
לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
לעוגה:
נכניס לקערה את הסוכר והמרגרינה, ונקציף על לקבלת מחית אחידה.
אחרי כן, נכניס את הביצים אחת אחרי השנייה, ונקציף..ונקציף.. ונקציף,
עד שעוברות להן 10 דקות.
עכשיו, מה שנותר, זה להכניס את המצרכים האחרים ברשימה שלנו.
אין חשיבות לסדר.
מה שכן, אני מציעה קצת לשבור את האגוזים,לפני שנכניס אותם לבלילה שלנו.
עתה, נשמן תבנית, ואליה ניצוק את הבלילה שלנו.
נכניס הכל לתנור ונכוון ל-180 מעלות.
כל הסיפור צריך לנח בתנור כ-50 דקות.
לציפוי:
נשבור את טבלת השוקולד לקוביות, ונמיס אותן עם החמאה, עד שהתערובת נהיית חלקה.
ולסיום:
עם תום חמישים הדקות, נצנן מעט את העוגה, לאחר נכן, נמרח את השוקולד-
וישר למקרר, עד ששכבת השוקולד מתקשה.
בתאבון.
מגיש: lilo
מקור: תכנית בוקר+שכלול שלי
שתף את המתכון