הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה
5 יחידות ביצה
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים
100 גרם פרג
2 כפות פירורי ביסקוויטים
3 כפות מים
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
1/4 חבילה חמאה
אופן ההכנה
.לשים במיקסר חמאה( 125 גרם), חלמונים וחצי כוס סוכר ולערבב.
2.לאחר מכן להוסיף את הפרג, האגוזים ופירורי העוגיות.
3.להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף נוקשה.
4.לערבב בעדינות את הקצף עם תערובת הפרג.
5.לאפות בחום של 170 מעלות 40 דקות.
6.העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא יבש.
7.אופן הכנת ציפוי: לבשל על אש קטנה את החומרים (3 כפות מים, 3 כפות קקאו, 3 כפות סוכר) להוריד ולהוסיף רבע חבילת חמאה עד שתימס, ולאחר 5 דקות מחוץ לתנור לשפוך על העוגה
מגיש:
מקור: נענע
שתף את המתכון
