הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
4 חלבונים
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
2 כפות קליפת לימון מגוררת
2 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
3/4 כוס קמח
למלית
כל פרי מפירות העונה. אני השתמשתי בפרוסות מנגו
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
2 ג'לי משמש
אופן ההכנה
מקציפים את חלבוני הביצים עם הסוכר, מקפלים אל הקצף את שאר רכיבי הבצק, יוצקים לתבנית 28 ואופים בחום בינוני עד שהעוגה מזהיבה.
אחרי שהבסיס מתקרר, יוצקים עליו פודינג וניל אותו הכנו עם כוס חלב וכוס שמנת מתוקה ומסדרים עליו את הפרי בצורה דקורטיבית.
מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן וכשהג'לי מתחיל להצטנן, לא להמתין עד שיתקרש, יוצקים את הג'לי על העוגה בעזרת כף או מצקת.
מכניסים למקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
