חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוביות תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים קלסית עם קוביות תפוחים מתובלות.
עוגת קוביות תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים קלסית עם קוביות תפוחים מתובלות.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ "גרני סמיט", קלופים וחתוכים לקוביות (בערך 1X1 ס"מ)
½ כוס יין אדום מתוק
1 כף גדושה קינמון טחון
4 ביצים
1 כוס סוכר חום (דמררה)
1 כוס שמן קנולה
1 שקית סוכר ווניל
½2 כוסות קמח
1 חבילה אבקת אפייה
½ כוס אגוזי המלך, שבורים גס ומקומחים
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופן ההכנה
לקלוף את התפוחים , לגלען, לחתוך לקוביות בגודל כ-1X1 ס"מ.
להכניס לקערה את קוביות התפוחים עם היין והקינמון. לערבב היטב בעזרת כף עץ ולהשאיר בצד לספיגת היין והקינמון.
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
להכניס לקערת המערבל: 4 ביצים, 1 כוס סוכר חום בהיר, 1 כוס שמן ושקית סוכר ווניל. לערבב במהירות בינונית עד שהתערובת תהיה אחידה . לנפות את הקמח עם אבקת האפייה ולהוסיף לקערת המערבל. לערבב במהירות בינונית עד שהתערובת תהיה אחידה ובהירה. להפטר מעודף היין בתערובת הקוביות ולהוסיף את תערובת הבצק לקערה עם קוביות התפוחים. לבחוש ידנית בעזרת כף עץ את הבצק עם קוביות התפוחים עד שיכוסו כולם.
לצקת את התערובת לתבנית וליישר. לפזר מעל את שברי האגוזים המקומחים ולאפות (180°c) במשך 50 עד 60 דקות, או עד שפני העוגה משחימים וקיסם עץ , הננעץ במרכזה, יוצא יבש.
להוציא מן התנור ולקרר על רשת.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון