הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר
סוכר וניל
2 ביצים
קונפיטורה, או כל ריבה אחרת (מעולה גם עם ריבה פשוטה מעורבת)
אופן ההכנה
ללוש את כל חומר הבצק במעבד מזון.
3/4 מהבצק לשטח ידנית בתבנית עם נייר אפיה (אני משתמשת בתבנית מלבנית של 30/20)
על הבצק למרוח קונפיטורה שרוככה מעט במיקרוגל.
ל-1/4 הבצק להוסיף 4 כפות קמח, לערבב וליצור מהם פירורי בצק.
לפזר את פירורי הבצק על הקונפיטורה ולאפות כ-25 דקות בחום בינוני (כ-180 מעלות)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
