חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קונפיטורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פריכה, קלה מאד להכנה, שאפשר לגוון אותה על ידי שינוי הקונפיטורה בה אתם בוחרים.
עוגת קונפיטורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פריכה, קלה מאד להכנה, שאפשר לגוון אותה על ידי שינוי הקונפיטורה בה אתם בוחרים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר
סוכר וניל
2 ביצים
קונפיטורה, או כל ריבה אחרת (מעולה גם עם ריבה פשוטה מעורבת)
אופן ההכנה
ללוש את כל חומר הבצק במעבד מזון.
3/4 מהבצק לשטח ידנית בתבנית עם נייר אפיה (אני משתמשת בתבנית מלבנית של 30/20)
על הבצק למרוח קונפיטורה שרוככה מעט במיקרוגל.
ל-1/4 הבצק להוסיף 4 כפות קמח, לערבב וליצור מהם פירורי בצק.
לפזר את פירורי הבצק על הקונפיטורה ולאפות כ-25 דקות בחום בינוני (כ-180 מעלות)
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון